KH Group sijoituskohteena

KH Group on pohjoismainen monialayhtiö. Meillä on neljä liiketoiminta-aluetta, jotka ovat alojensa johtavia toimijoita B2B-tuotteissa ja -palveluissa sekä kuluttajakaupassa. Strategiamuutoksemme tavoitteena on luoda teollinen konserni, joka keskittyy maanrakennuskaluston toimittaja KH-Koneiden liiketoimintaan.

Strategiamme mukaisesti tavoittelemme arvonluontia kaikilla liiketoiminta-alueillamme ja jatkamme niiden aktiivista kehittämistä entiseen tapaan. Tavoitteemme on tulevaisuudessa irtautua maanrakennuskaluston ulkopuolisista liiketoiminta-alueista arvonluonnin kannalta optimaalisessa vaiheessa. KH Groupin osakkeenomistajat pääsevät hyötymään monialayhtiön rakennemuutoksesta ja sen tuomasta läpinäkyvyydestä kokonaisuuden arvoon.

Lue lisää strategiamuutoksesta täältä.

Kasvatamme arvoa aktiivisella omistajuudella

Tuemme liiketoiminta-alueidemme kasvustrategian toteutumista ja tarjoamme monipuolista osaamista ja kokemusta liiketoiminnan kehittämiseen.

Varmistamme, että liiketoiminta-alueen johdolla on käytettävissään riittävät resurssit ja täydennämme niitä tarvittaessa.

Vastuullisuusperiaatteet ovat osa KH Groupin päätöksentekoprosessia ja toimintatapaa. Olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa liiketoiminnoissamme.

Panostamme kasvuun, vahvistamme orgaanista kasvupolkua ja kartoitamme aktiivisesti yritysostomahdollisuuksia.

Liiketoiminta-alueemme

KH Koneet
Maanrakennuskaluston toimittaja

Indoor Group
Huonekalujen ja sisustustuotteiden vähittäiskauppias

Nordic Rescue Group
Pelastusajoneuvojen järjestelmätoimittaja

HTJ
Yksi Suomen johtavista rakennuttajakonsulttiyrityksistä