Sievi Capitalin hallituksen käynnistämän strategiauudistuksen myötä yhtiö muuttaa toimintansa pääomasijoitusyhtiöstä monialakonserniksi, joka keskittää toiminnan omistamansa KH-Koneet Groupin ympärille.

Rakennemuutos etenee tulevina vuosina vaiheittain ja muiden kohdeyhtiöiden kehittäminen jatkuu entiseen tapaan. Varsinaisen yhtiökokouksen päätöksellä yhtiön nimeksi tulee KH Group Oyj.

​Sievi Capital tunnetaan suomalaisten yritysten luotettavana kasvukumppanina. Pääomasijoittajana, joka on auttanut lukuisia yrityksiä toteuttamaan unelmiaan kasvusta.

Mutta millainen on oma unelmamme tulevaisuudesta? Voisimmeko itse tehdä jotain vieläkin paremmin, kestävämmin ja pitkäjänteisemmin?

Vaikka maailma ympärillämme tuntuu varmistelevan asemiaan, me teemme rohkeasti suuren muutoksen: keskitämme vuosien aikana kertyneen osaamisen yhteen toimialaan ja muutumme pääomasijoitusyhtiöstä teolliseksi konserniksi.

​Kaupungistuminen luo painetta maa- ja viherrakentamiseen, infrastruktuuriin investoimiseen ja kiinteistönhoitopalveluihin. Me haluamme olla kuskin paikalla alan kehityksessä.

Menestyksen avaimet ovat jo taskussamme: KH-Koneet Groupin väkivahva tuloksentekokyky, joustava liiketoimintamalli ja kattavat palvelut ovat tukeva pohja kasvulle Pohjoismaissa.

Toimintojen kehittämisen ja niitä tukevien yritysostojen avulla voimme synnyttää alalle uudenlaisia palveluja sekä omistus- ja vuokrausmalleja, jotka tukevat yrittäjyyttä ja synnyttävät työpaikkoja.

Edelläkävijänä voimme nopeuttaa vihreää siirtymää rakentamisessa ja tehdä konekaupasta entistäkin vastuullisempaa.

Oma unelmamme tulevaisuudesta perustuu kestävään omistamiseen, jossa pitkäjänteinen omistaja-arvon kasvattaminen vie voiton nopean tuoton tavoittelusta.​

Kone on jo käynnissä ja hihat on kääritty. Muutos sijoittajasta omistajaksi on alkanut – Sievi Capital on nyt KH Group Oyj.​